9 dagar på en buss

Vi lever, kanske blir dåligt med updates här från Nya Zeeland, det beror på boendet. Hade wifi på första boendet, dom andra har vi inte haft.
Just nu sitter vi och snor lite wifi på Mc donalds i Greymouth. Kom hit vid 17 idag efter att ha suttit på en buss sedan kl 8.10 skyndade iväg för att hitta middag. Det billigaste var någon pasta med kyckling svamp och ost. Bestod av ost och vitsås med lite pasta och svamp, var var kycklingen?

Hur som.. Vi lämnade vårt första stopp, Kaikoura, för att i fredags åka vidare till Nelson, staden med mest soltimmar i NZ. Lämnade kaikoura tidigt och hade runt 5 stopp på vägen. Kom fram runt 16. I Nelson gick vi runt och kollade lite, inte så mycket man kunde göra på eftermiddag/kväll.
I morse lämnade vi Nelson för att åka till Greymouth där vi är nu. Bussen skulle gå 8.10 men det var någon lördags-marknad där så vi åkte en timme senare. Hade några stopp längs vägen och anlände hit runt 17. Busschauffören stammade och efter ca 8h bussresa med ganska mycket prat i en mic om allt vi passerade av chauffören så var de rätt skönt att kliva av bussen. I morgon bitti åker vi vidare igen. Blir att se NZ från en buss. Men det går bra, man ser mycket av landet:-)
I morgon ska vi till Franz Josef och glaciärerna. Hörs efter de om vi har wifi.
Hanna


Kommentarer
Postat av: Maud/Rospigan

Var in och kollade lite på Google Earth så jag vet hur det ser ut där ni är. Glaciären blir häftig att se. Ramla inte ner i någon spricka bara :-o

2013-01-26 @ 12:24:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback