Queenstown

Hallå!
Igår anlände vi till äventyrsstaden - Queenstown och då måste man ju passa på att göra någon av alla aktiviteter som finns här, vi valde att hoppa bungy! Så jäkla häftigt! Så stolta att vi gjorde det! Känslan efter går inte att beskriva! Härligt!!! Vi bestämde det väldigt snabb och vips så var allt över, hann inte ens bli nervös?! Hur går det ihop? Köpte video och kort så måste visa dom hemma först innan ni andra får se film :-)

Denna dag här i Queenstown har vi inte gjort någonting alls, strosat runt. Hade planer på rafting idag men valde bungyn igår och har tyvärr inte råd med båda, alt är svindyrt.

Tog en "fika" idag, varsin liten choclat cookie och ett glas iskall mjölk, så jäkla gott!!! Förta gången på hela vår resa (mer än 2månader!!!!) som vi dricker mjölk! Finns typ inte vanlig mjölk här:/ Bara pulver mjölk och någon konstig som skär sig direkt... Men det var supergott med mjölk! Dricker det jämnt hemma, till alla mål, så det har jag saknat!

I morgon åker vi till Lake Tekapo, sista stoppet innan vi flyger till Melbourne från Christchurch.

Hanna


Kommentarer
Postat av: Maud/Rospigan

Vi är väl ganska unika här i norden som dricker mjölk, så förstår att det kan vara knepigt att få det utomlands.

Gumpa har tagit bussen mot Stockholm idag för att ta planet till Thailand (mellanlanding i Turkiet) i morgon torsdag.

Här är det +3 grått, slabbigt och halt. Men när det är som blötast så fryser det nog till igen och blir isgata ;-) Bättre och vara på hal is och ha det glatt än gå i lera och sörja... :-D

Njut er sista tid i NZ. Ser verkligen fram emot att se filmen också från HOPPEN!

Kram!
Maud & setterdamerna

2013-01-30 @ 20:11:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback